Hexapro Poker – înfruntă 2 adversari pentru premii de până la 1.000x buy-in-ul!

Știi să joci poker Texas Holdem și iubești adrenalina câștigurilor rapide?

Avem jocurile potrivite pentru tine! Încearcă turneele Sit & GO din secțiunea Jackpot Poker de la Vlad Cazino!
Înfruntă 2 adversari și luptă pentru premii de până la 1.000x buy-in-ul în cadrul unor turnee hyper-turbo, la care fondul de premiere este stabilit în mod aleatoriu, doar după ce toți cei 3 participanți se așază la o masă.
Alege din șapte buy-in-uri diferite (1€, 2€, 5€, 10€, 25€, 50€, 100€), înscrie-te chiar acum și vezi ce multiplicator de premiu este ales. Variantele și frecvența cu care multiplicatorii de câștig sunt oferiți sunt următoarele:
• Multiplicator Hexapro 1.5x – 56.294 jocuri la 100.000
• Multiplicator Hexapro 3x – 25.000 de jocuri la 100.000
• Multiplicator Hexapro 5x – 14.000 de jocuri la 100.000
• Multiplicator Hexapro 10x – 4.600 de jocuri la 100.000
• Multiplicator Hexapro 25x – 100 de jocuri la 100.000
• Multiplicator Hexapro 100x – 5 jocuri la 100.000
• Multiplicator Hexapro 1.000x – 1 joc la 100.000
După cum poți observa, doar unul din 100.000 de turnee primește multiplicatorul maxim de 1.000x, însă acest lucru nu trebuie să te descurajeze.

Turneele Hexapro se termină de cele mai multe ori în câteva minute, așa că se joacă foarte multe într-un timp scurt, ceea ce înseamnă că nu vor trece mai mult de câteva zile până ce un nou turneu cu multiplicator senzațional de 1.000x se va juca.

Cum se joacă Hexapro Poker

Crezi că ai ce-ți trebuie pentru a câștiga premii senzaționale în turneele de poker online Hexapro?

Iată cât de simplu poți participa!

În primul rând trebuie să ai un cont real la Vlad Cazino. Facem o paranteză aici: dacă nu ai cont, nu uita că îți poți deschide unul acum și, pe lângă bonusul de bun venit de 100% până la 1.500 RON, vei primi 200 de rotiri gratuite la slotul online EGT Rise of Ra și 5 tokenuri x1€ pentru turneele Hexapro. Totul pentru o depunere minimă de doar 25 RON.

Al doilea pas pe care trebuie să-l faci pentru a juca turnee Hexapro este să accesezi secțiunea Jackpot Poker Vlad Cazino.

Imediat ce ai ajuns în secțiunea Jackpot Poker, apasă butonul galben Hai să …HEXAPRO! Alege apoi buy-in-ul dorit, numărul de turnee la care vrei să te înscrii simultan (1-4) și apoi apasă butonul ÎNSCRIERE. Imediat ce alți doi jucători se vor alătura la aceeași masă de poker, turneul va începe.

Înainte ca prima mână să fie împărțită, este stabilit multiplicatorul de câștig al turneului respectiv. După cum menționam, cel mai mic multiplicator este de 1.5x, așa că, în cel mai rău caz, vei juca totuși pentru un premiu mai mare cu 50% decât prețul plătit la înscriere în turneu.

Turneele Hexapro se joacă în varianta Texas Holdem, la care se aplică regulile de joc standard. Fiecare dintre cei 3 participanți primește câte două cărți și există 4 runde de pariere: preflop, pe flop (primele 3 cărți), pe turn (a 4-a carte) și pe river (a 5-a carte). În cazul în care minimum doi jucători ajung la showdown, jucătorul cu mâna cea mai puternică este cel care câștigă potul. O mână este formată din 5 cărți – oricare din cele două din mână și cele 5 comune, împărțite pe masă. Ierarhia mâinilor este cea standard, de la Carte Mare până la Chintă Royală.

Dacă nu ești sigur care este ordinea mâinilor la poker, îți recomandăm să accesezi această pagină. Iar dacă vrei să afli mai multe despre jocul de poker, citește articolele din Ghidul de poker Vlad Cazino!

Care sunt regulile Hexapro – Jackpot Poker

Turneele Hexapro au adus câștigurile jackpot în turneele de poker România, astfel că sunt o modalitate excelentă de a te distra. Iar regulile de joc nu sunt deloc complicate. Dacă despre înscrierea în turnee am vorbit în paragraful anterior, în cele ce urmează vă prezentăm principalele reguli poker Hexapro.

Indiferent de buy-in și multiplicator, toți jucătorii primesc 500 de jetoane la startul turneelor, iar blindurile încep de la 10 (SB) / 20 (BB). Nivelurile cresc rapid – la fiecare minut, ceea ce este destul de plăcut când premiile sunt obișnuite.

În schimb, atunci când turneul tău are parte de un multiplicator de câștig mai mare sau egal cu 25x, blindurile cresc de 4 ori mai lent, la fiecare 4 minute. Acest lucru este foarte util, deoarece ai timp să cunoști cât de cât nivelul adversarilor într-un turneu cu premii consistente.

În ceea ce privește modul de acordare a premiilor, lucrurile sunt la fel de simple. La turneele Hexapro cu multiplicator de maxim 10x, câștigătorul ia tot premiul. Iar la turneele cu multiplicator mai mare (25x, 100x, 1.000x), fondul de premiere se împarte astfel:

  • 80% pentru locul 1
  • 12% pentru locul 2
  • 8% pentru locul 3

De exemplu, să presupunem că te înscrii la un turneu Hexapro cu buy-in de 10€ și ai șansa să prinzi multiplicatorul maxim, de 1.000x. Vei juca pentru un premiu senzațional de 1.000 de euro și ai un câștig minim garantat de 80€. Dacă te clasezi pe locul 2, vei primi 120€, iar dacă reușești să câștigi turneul, vei încasa diferența până la 1.000€, adică 800€ (1.000€ – 120€ – 80€). Totul în doar câteva minute! Incredibil, nu-i așa?

Joacă Hexapro Poker la Vlad Cazino pentru premii incredibile! Accesează chiar acum secțiunea Jackpot Poker, alege buy-in-ul dorit și bucură-te de cea mai incitantă experiență în materie de poker online!

Bonus de bun venit


Promoții Casino