pariuri virtuale

Pariuri virtuale – ce sunt și cum poți paria pe acestea

Spre deosebire de pariurile sportive pe evenimente reale din sport, pariurile virtuale implică evenimente sportive ce nu au loc în realitate, competițiile fiind generate pe calculator. Sporturile virtuale sunt practic jocuri video cu tematică sportivă pe care poți plasa pariuri, la fel ca și pe evenimente sportive din viața reală.

Pariuri virtuale – ce sunt?

Disponibile non-stop, cu evenimente care pornesc la câteva minute distanță și competiții care se desfășoară în doar câteva ore, pariurile virtuale au parte de un număr din ce în ce mai mare de fani, iar la Vlad Cazino îți oferim pariuri virtuale online pe fotbal, baschet, tenis, curse de cai și curse de câini.

Ai nevoie de un cont real la Vlad Cazino și o depunere și poți începe să pariezi pe sporturile virtuale preferate în orice moment, în deplină siguranță și 100% legalitate.

Desfășurarea și rezultatul evenimentelor sportive virtuale sunt stabilite de algoritmi performanți, la fel cum fiecare rotire la sloturi are un rezultat aleatoriu, stabilit de un soft special.

Din punct de vedere al graficii și efectelor video și audio, sporturile virtuale reușesc să reproducă din ce în ce mai bine evenimentele reale, la fel cum o fac jocurile video pentru console lansate în ultimii ani.

Astfel, dacă alegi să pariezi pe sporturi virtuale la Vlad Cazino, te poți aștepta la o experiență destul de apropiată de cea oferită de pariurile pe sporturi reale, însă acțiunea se desfășoară mult mai repede, cu sezoane întregi ajunse la final în doar câteva ore.

Cum poți paria pe sporturi virtuale

De-a lungul fiecărui an, sunt destule zile și perioade în care numărul evenimentelor sportive este foarte mic. Dar acest lucru se întâmplă doar în realitate, nu și în universul sporturilor virtuale, acolo unde acțiunea se desfășoară non-stop, cu evenimente pornind la fiecare câteva minute.

Dacă vrei să pariezi pe sporturi virtuale, o poți face foarte simplu la Vlad Cazino. Ai nevoie doar de un cont real și o depunere. Accesează apoi secțiunea Pariuri Virtuale și alege oricare din evenimentele incluse în Fotbal, Baschet, Tenis, Curse de cai, Curse de câini, Cupa Euro sau Cupa Campionilor.

Odată ce ai selectat un eveniment, tot ceea ce mai ai de făcut este să alegi pariul dorit, să-l adaugi cu un singur click pe cuponul (biletul) creat în mod automat, să introduci miza și, în cazul în care ești mulțumit de câștigul potențial al biletului tău, să apeși butonul galben Plasează Pariu.

Desigur, poți plasa bilete simple (cu o singură selecție) și bilete multiple, cu maxim 9 selecții.

Mai mult decât atât, la Vlad Cazino poți crea și bilete multiple folosind diverse sisteme:

  • 2/5 (10 pariuri)
  • 3/5 (10 pariuri)
  • 4/5 (5 pariuri)
  • Full cover (26 pariuri)
  • Full cover with singles (31 pariuri).

La fotbal, baschet și tenis se joacă mai multe meciuri în același timp. Indiferent ce secțiune accesezi, unul dintre meciurile aflate în desfășurare va porni în mod automat. Dacă vrei să urmărești o altă partidă, poți comuta cu o simplă apăsare pe butonul Play atașat fiecărui eveniment disponibil la ora respectivă.

Și pentru ca întreaga experiență la pariuri virtuale să fie și mai apropiată de realitate, sunt oferite și o mulțime de statistici ale echipelor și jucătorilor, iar clasamentele sunt actualizate în timp real.

Vlad Cazino utilizează o platformă betradar.com – cel mai mare furnizor de rezultate live, statistici, aplicații și alte softuri pentru fotbal. 

Pariuri virtuale la Vlad Cazino

Secțiunea Pariuri Virtuale Vlad Cazino este împărțită în mai multe categorii, după cum urmează:

Cupa Euro – este o competiție fotbalistică în care 24 de țări se duelează pentru trofeul Cupa Euro. Acțiunea începe cu partidele din cele 6 grupe, apoi se joacă sferturi, semifinale, finala mică și finala mare. Partidele durează doar câteva minute, așa că întreaga competiție nu durează mai mult de câteva ore.

Cupa Campionilor – este o competiție similară Cupei Euro, însă la nivel de cluburi și cu mai multe echipe participante. Astfel, sunt 32 de echipe împărțite în 8 grupe, după care urmează fazele eliminatorii: optimi, sferturi, semifinale, finala mică și finala mare. Și aici totul se termină în câteva ore, astfel că poți urmări și plasa pariuri sportive pe Cupa Campionilor fotbal virtual în fiecare zi.

Pariuri fotbal – această secțiune este cea care îți oferă acces la Premier League în variantă virtuală, cu doar 16 echipe: Liverpool, Chelsea, Newcastle, Tottenham, Crystal Palace, Southampton, Bournemouth, Leicester, Wolverhampton, West Ham, Everton, Burnley și Watford (echipe ce își păstrează numele real), London Guns, Manchester Reds și Manchester Blue. La pariuri virtuale fotbal poți selecta opțiuni din mai mult de 20 de piețe: Rezultat final, Rezultat la pauză, Goluri, Ambele marchează, Șansă dublă, Handicap, Scor Corect și altele.

Pariuri baschet – în secțiunea pariuri virtuale baschet se joacă meciuri în sistem campionat, cu 16 echipe americane, printre care vei găsi nume precum Boston, Cleveland, Dallas, Miami, New York, Los Angeles sau Chicago.

Pariuri Tenis – aici poți plasa pariuri pe evenimente virtuale de tenis între jucători cu nume inspirate din competițiile reale (Fedirer, Zveriev, Djokevic, Nadel, Cilec și alții).

Pariuri curse de cai – curse virtuale de 8, 10, 12 sau 14 cai programate la fiecare 2 minute.

Pariuri curse de câini – curse virtuale de 6 sau 8 câini programate din 2 în 2 minute.

Atât la cursele de cai, cât și la cele de câini, poți plasa pariuri pe fiecare concurent în parte, dar și pe locurile 1 + 2 sau Tricast (locurile 1, 2 și 3)

Deschide cont la Vlad Cazino chiar acum și experimentează pariuri virtuale pe cele mai populare sporturi! Bucură-te de acțiune non-stop, cu evenimente disponibile în fiecare minut!

Bonus de bun venit


Promoții Casino