Pacanele cu 7777

Pacanele cu 7777 – simbolurile mistice la sloturile cu fructe

Oamenii au fost mereu fascinați de numere și semnificația acestora.

Trebuie să recunosc, nici vampirii nu sunt departe. Eu, de exemplu, am o fascinație pentru cifra 7 dar nu atunci când este singură. Ci când o văd grupată în pacanele cu 7777 și simbolizează câștigurile faine pe care le poate aduce un astfel de joc. Află mai multe despre aparate 7777 și care este legătura cu sloturile cu fructe.


Istoria și semnificatia cifrei 7


Nu trebuie să fii superstițios sau pasionat de numerologie pentru a observa că cifra 7 tinde să tot apară în natură, istorie și multe alte ocazii. Dar nu trebuie să mă crezi pe cuvânt.

Fiindcă sunt pe pământ de mii de ani, am avut ocazia să observ mult mai multe detalii despre această cifră mistică:

  • Săptămâna are 7 zile – fiecare pentru fiecare planetă – Luni (Luna), Marți (Marte), Miercuri (Mercur), Joi (Jupiter), Vineri (Venus), Sâmbătă (Saturn) și Duminică (Soare). Destul de interesant este că, în limba română, prima literă este identică (mai puțin în perechea Duminică-Soare)
  • Există 7 păcate capitale și 7 minuni ale lumii
  • Curcubeul este compus din 7 culori
  • Pământul are 7 continente și 7 mări în prezent
  • Dacă aduni fiecare față opusă a unui zar vei obține mereu cifra 7

Cred că nu mai ai nevoie de alte informații pentru a înțelege de unde vine fascinația lumii cu această cifră.


Care este conexiunea dintre pacanele cu 7777 și sloturile cu fructe?


Primele aparate de sloturi au apărut în secolul 19, pe vremea când încă eram un adolescent. Totuși, îmi aduc aminte foarte bine momentul și acestea nu conțineau nici simbolul 7, nici fructe. Cum s-a ajuns aici, deci?

Primele sloturi cu fructe au apărut pe vremea când păcănelele nu oferau premii în bani, ca acum. Câștigătorii primeau gumă de mestecat iar fructele reprezentau aroma premiului. Acest trend s-a menținut și de aceea avem atâtea sloturi cu fructe acum.

Treptat, pentur că oamenii au început să se plictisească de același simboluri pe rolele jocurilor, creatorii au început să adauge alte simboluri considerate norocoase. Am explicat mai sus fascinația omenirii cu cifra 7, deci alăturarea a fost inevitabilă.


Cele mai populare pacanele cu 7777 din online


Înainte ca evoluția tehnologiei să aduca sloturile online, au fost foarte multe aparate 7777 fizice distribuite în toată lumea. Dar totuși, chiar dacă acestea s-au bucurat de foarte multă popularitate, păcănelele online sunt la un cu totul alt nivel

Sunt sute de creații cu tematici ce integrează simbolul 7 în sloturi cu fructe. De aceea, mi-am permis să-ți prezint o selecție a celor mai jucate.


Fruit Fiesta 7s


Un carnaval de culori și arome, unde câștigurile suculente te așteaptă la fiecare rotire. Imaginează-ți lămâi purtând ochelari de soare și pepeni dansând conga – asta e tipul de petrecere pe care Fruit Fiesta 7s o propune. Una la care aș merge cu siguranță dacă s-ar ține noaptea. Șeptarii norocoși sunt invitații de onoare, gata să multiplice distracția și oportunitățile de câștig.


Sizzling Hot


Fructele din slotul online Sizzling Hot nu sunt doar proaspete; sunt fierbinți! Șeptarii sfârâie și mai, mai să să aprindă rolele. Noroc cu cocktailul de fructe ce menține atmosfera răcoroasă. Per total, ai parte de toate senzațiile și distracția este garantată. Îmi place așa mult acest joc încât mi-am pus figura pe el la Vlad Cazino.


Awesome 7s


O prăvălie plină cu fructe proaspete este decorul în care se desfășoară slotul Awesome 7s. Ai lăzi pline cu pepeni, struguri, lămâi, prune și cireșe. Dacă până acum nu este nimic ieșit din comun, șeptarii triplii și clopotele aurii schimbă asta. Rezultatul? O experiență grozavă cu jocul create de GameArt.


Functii speciale la pacanele cu 7777


Dacă ai avut curiozitatea să te uiți la unul dintre titlurile de sloturi cu fructe pe care le-am enumerat mai devreme, sigur ai înțeles despre ce este vorba. Aceste titluri nu sunt populare numai pentru simboluri și credința oamenilor că cifra 7 are ceva special.

Rundele speciale și recompensele sunt cele care care le fac cu adevărat aparte. Printre acestea, rotirile gratuite deschid porțile către câștiguri fără investiții suplimentare. De regulă sunt strâns legate de simbolul Scatter.

De asemenea, funcția de dublare a câștigurilor, adesea activată după o victorie în jocul de bază, îți oferă o șansă de “totul sau nimic”. Iar pentru că am adus vorba de “totul sau nimic”, vreau să mă asigur că o auzi și de la mine – ai mereu grijă ca jocul la păcănele să rămână o distracție.

Vlad Cazino îți pune la dispoziție o mulțime de metode pentru joc responsabil în caz că simți că lucrurile scapă de sub control.


Esti gata de fructe și septari?


Ți-am pregătit o colecție impresionantă sloturi cu fructe printre care vei descoperi și destule exemple unde simbolul 7 nu lipsește de pe role. Alege filtrul predefinit “Fructe” din cazinoul lui Vlăduț și ai parte de peste 150 de jocuri din această categorie.

Deschide un cont pentru a beneficia de toate avantajele și a elimina orice restricție atunci când vine vorba de accesul la jocuri.

De exemplu, jocurile cu dealer live sunt disponibile numai dacă ești înregistrat. Celelalte se pot juca și în modul demo, chiar fără cont.

Alătură-te lui Vlăduț și joacă cele mai tari aparate de pacanele cu 7777 și sloturi cu fructe!

Bonus de bun venit


Promoții Casino