sloturile lunii martie

Vezi care sunt Sloturile lunii Martie

Salutare din nou! Aici Vlad, vampirul ce are mereu chef de joacă!

Astăzi abordez un subiect care sunt sigur că te va ajuta – sloturile lunii martie. Cum sunt mii de păcănele online disponibile în cazinoul meu, uneori poate lua ceva timp să te decizi. Iar cum tu nu ai o eternitate la dispoziție, m-am gândit să-ți vin în ajutor.

Iată, deci, cele mai șmecherifice sloturi pe care nu trebuie să le ratezi luna asta!

Flowers de la NetEnt

Chiar dacă a trecut nebunia cu flori, mărțișoare și alte cadouri speciale pentru femei, nu înseamnă că lucrurile se opresc aici. Poți continua să celebrezi primăvara și trezirea la viață a naturii cu Flowers de la NetEnt, printre sloturile lunii martie recomandate.

Chiar dacă vorbim de flori, nu este un joc dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor. Bărbații de toate vârstele se pot bucura și ei de spectacolul floral – asta dacă nu sunt alergici.

Cu 30 de linii de plată așezate pe cinci role și trei rânduri, Flowers are o volatilitate ridicată, un castig maxim de 15,000 de ori miza și multe surprize. 

Așa cum era de așteptat, simbolurile sunt reprezentate de flori de toate felurile, precum:

  • Trandafiri
  • Floarea soarelui
  • Lalele
  • Viorele

Rotirile gratuite din slotul online sunt oferite de simbolul cu nori – evident! Dacă plouă, florile sunt bucuroase și oferă rotiri gratuite. Ai nevoie de 4 simboluri Free Spin cu nori pentru a activa 10 rotiri gratuite. Poți juca cu maxim 30 de rotiri gratuite pentru 8 simboluri free spins.

Wild Wild Riches – Luck of the Irish de la Pragmatic Play

Luna martie nu este doar despre primăvară și mărțișoare. Irlandezii (și întreaga planetă odată cu ei) sărbătoresc St. Patrick’s – una dintre cele mai importante sărbători ale lor.

De ceva timp, fenomenul a cuprins și România iar pe 17 martie orașul se umple de pălării verzi, trifoi și multă bere. Unele dintre cele mai bune petreceri din viața mea luuuungă au fost de St Patrick’s.

Ei bine, poți să-ți faci încălzirea pentru acest eveniment cu jocul Wild Wild Riches de la Pragmatic Play. În caz că n-ai mai jucat sloturi cu temă irlandeză, așteaptă-te la o avalanșă de trifoi, monede de aur, bere și curcubee. Dar, mai ales, FOARTE mult verde! 

Funcții Special Wild Wild Riches

Norocul este o parte integrantă a culturii irlandeze și merge mână în mână cu banii. Și nimic nu te va face să câștigi ca rundele speciale din acest slot:

  • Runda “Adună Bani” – pe role apar multe oale cu bani (sume de la 1x la 25x pariul) iar acestea vor fi cumulate dacă pe primele 2 role ai 2 simboluri wild care leaga victorii 
  • Jackpot – trei jackpoturi cu valori de 50x, 100x sau 500x ce pot fi declanșate aleatoriu
  • Rotiri gratuite – dacă nimerești simboluri Wild pe rolele 1 și 2 cu un simbol Bonus pe rola 3, primești 3 rotiri gratuite pe durata cărora colectezi automat valorile oalelor cu bani

Mod “Miză Specială” – poți activa un pariu special ce mărește miza cu 20% și crește șansele ca 2 simboluri Wild să pice pe rolele 1 și 2.

Money Train 4 de la Relax Gaming

Gata cu florile și oalele de aur!

E timpul să trecem la ceva cu adevărat pe gustul meu. Cranii, bandiți intergalactici și tot felul de arme. Cam ăsta este decorul pentru Money Train 4 – jocul de la Relax Gaming ce s-a lansat în toamna anului trecut.

Denumit și Money Train 4 – the Last Stand, aceasta este ultima ediție din seria de jocuri extrem de populare de la Relax Gaming. Trebuie să recunosc, este unul dintre puținele jocuri ale căror continuări nu au dezamăgit. De regulă, producătorii de jocuri se lasă purtați de succesul unui slot și nu reușesc să se ridice la măsura așteptărilor. 

Dacă ai jucat Money Train 3 și ai crezut că mai bine nu se poate, regret să te informez că te-ai înșelat. Ca și celelalte titluri Money Train, jocul este foarte volatil și vine cu cel mai mare câștig maxim din serie – 150.000x pariul.

Pe simboluri vei recunoaște personajele din celelalte serii dar, din motive neînțelese, totul se desfășoară într-o grafică mult mai puțin animată. Desigur, acest lucru nu te va deranja prea tare deoarece vei fii cu ochii cât cepele la rundele bonus:

  • Repetarea rotirii – prima și cea mai comună funcție specială din Money Train 4 este repetarea rotirii. Se activează automat și simbolul care se repetă de cele mai multe ori devine lipicios. 
  • Funcția Money Cart – se activează la obținerea a 3 sau mai multe simboluri Bonus și activează 3 rotiri gratuite cu diverse simboluri speciale 
  • Funcția Cumpărare – ai ocazia să activezi funcția Money Cart fără să mai așteptați simbolurile bonus. Pentru un cost de 102x miza poți activa funcția normală iar dacă vrei să activezi funcția cu simboluri persistente trebuie să fii pregătit să scoți din buzunar de 510x miza.

Descopera Sloturile Lunii Martie la Vlad Cazino

Desigur, doar pentru că aceste trei păcănele m-au dat pe mine pe spate luna asta, nu înseamnă că trebuie să ma crezi pe cuvânt. Le poți juca gratuit la Vlad Cazino pentru a te convinge că sunt ce trebuie – ma refer la sloturile lunii martie si nu numai.

Iar dacă nu ai un cont încă, alătură-te vampiriei și ia bonusul de bun venit pentru o primăvară pe cinste cu păcănelele Vlad Cazino și multe premii! 

Bonus de bun venit


Promoții Casino